KOKOSOVÝ olej frakcionovaný 50ml

9 VONÍTEK do věrnostního systému

AWM

Frakcionovaný kokosový olej vhodný pro ředění esenciálních olejů a k přípravě masážních olejů, ideálně pro suchou a citlivou pokožku. Více

Balení: 50 ml v balení Kód produktu: 122009 Doprava a platba

99 Kč s DPH 1 980 Kč/l

Skladem
ks
(3 ks ihned k odeslání)
AWM

Frakcionovaný kokosový olej vhodný pro ředění esenciálních olejů a k přípravě masážních olejů, ideálně pro suchou a citlivou pokožku. Více

Balení: 50 ml v balení Kód produktu: 122009 Doprava a platba

Základní (nosný) frakcionovaný kokosový olej** v balení 50ml. 
 
** Frakcionovaný kokosový olej je vyráběn z přírodního kokosového oleje a díky procesu frakcionace (separace na různé frakce, čili části) zíslává jednak mírně odlišné vlastnosti než původní olej, současně se ale mění jeho skupenství na tekuté (čistý kokosový olej je při běžné pokojové teplotě pevná látka). Při procesu dochází k oddělení tuků (glyceridů) a mastných kyselin s delším řetězcem, naopak zůstávají zejména mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem jako je kyselina kaprylová či dekanová.

Olej je ideální pro ředění esenciálních olejů a také k přípravě masážních olejů a regeneračních přípravků, ideálně pro suchou a citlivou pokožku. Výborně se vstřebává, po jeho použití můžete vnímat pokožku jako jemnější a vyhlazenější. Olej je poměrně stabilní a jakožto výborný nosič je též používán k vytváření bylinných tinktur.
 
Složení: frakcionovaný kokosový olej z kokosovníku (Cocos nucifera).
 
Vhodné použití: 
- ředění esenciálních olejů, a to i pro použití na pokožku,
- příprava masážních olejů,
- přímé použití na pokožku (spíše suchá/smíšená),
- péče o vlasy (šampóny a kondicionéry),
- macerování bylinek,
- pro kosmetické výrobky jako jsou mýdla, balzámy apod.
 
Neužívat vnitřně! 
 
Technologie: Frakcionace.
 
Původ: Indonésie.
 
Plněno: Velká Británie.
 
Obsah balení: 50ml.
 
Datum spotřeby/použitelnosti: 6 měsíců po otevření. 
 
Snadno biologicky rozložitelný. Netoxický (za běžných podmínek).

Parametry

Bylina Kokosovník ořechoplodý
Bylina (lat.) Cocos nucifera
Obsah 50ml
Původ Indonésie